Uw makelaar voor Son en Breugel e.o.
0499-472572
Terug naar aanbod

Honingbij 88 - Son en Breugel

Over de volle breedte uitgebouwde hoekwoning met berging. Luxe keuken en sanitair (2017). Inhoud woning ± 430 m3. Perceelgrootte 132 m2. Achtertuin op het zuiden. Privacy biedende ligging. Groene woonomgeving. Gelegen in nieuwbouwwijk "Sonniuspark".

Begane grond: Hal, toiletruimte voorzien van vrijdragend toilet met hoekfontein, vaste kast met opstelling HR combi-ketel (± 2017) en vloerverwarmingsunit, meterkast, trapopgang, over de volle breedte 1,20 meter uitgebouwde en tuingerichte woonkamer met schuifpui naar de tuin, open keuken aan de voorzijde van de woning met kunststof keukenopstelling in hoekopstelling voorzien van 5-pits kookplaat (gas op glas) waarvan één wokbrander, design schouw/afzuigkap, oven, combi-magnetron, koelkast, vrieskast met 3 laden, geïntegreerde vaatwasser, grote laden, diverse kastjes, r.v.s.-spoelbak, mengkraan en kunststof werkblad.

1e verdieping: Overloop, ouder-slaapkamer (± 17 m2; mogelijkheid voor het creëren van 2 slaapkamers) , slaapkamer (± 4,36 x 2,60 m), geheel betegelde badkamer voorzien van inloopdouche met thermostaatkraan, handdouche en regendouche, vrijdragend toilet, dubbele wastafel in meubel met grote laden, grote spiegel met led-verlichting en design-radiator, via vaste trap naar tweede verdieping.

2e verdieping: Open zolderruimte (mogelijkheid voor het creëren van een extra kamer) met zijraam voorzien van draai-/kiepraam, radiator, aansluiting voor wasmachine/droger, afgetimmerde ruimte met mechanische ventilatie unit en bergruimte onder de schuine zijden van de kap.

Bijzonderheden: De woning is op de begane grond over de volle breedte 1,20 meter uitgebouwd. Schuifpui naar de tuin welke gesitueerd is op het zuiden. Begane grond met grijze tegelvloer voorzien van vloerverwarming. Luxe keukeninrichting met inbouw-apparatuur. 1e en 2e verdieping voorzien van laminaatvloeren. Badkamer met inloopdouche/regendouche. HR-ketel (bouwjaar ± 2017). Goede isolatievoorzieningen. Een instapklare woning! Privacy biedende aangelegde achtertuin gesitueerd op het zuiden voorzien van elektrisch bedienbare luifel (2018; ter overname), sierbestrating, verlichting, buitenkraantje, putje, schuttingen/hekwerk en een poort naar achterliggende doodlopende straat met aansluitend parkeerplaatsen! Op de achterzijde van het perceel is een houten berging gesitueerd welke voorzien is van elektra. Fraaie ligging met uitzicht op groenvoorziening / speelveld. Voorzijde gelegen aan openbaar fietspad met Delftse stoep. Aan de achterzijde openbare doodlopende weg met aansluitend openbare parkeerplaatsen en groenstrook. In de directe nabijheid van groenvoorzieningen, speelveld, basisschool De Ruimte en sportaccommodaties. Nieuwbouwwijk Sonniuspark. Gunstige ligging t.o.v. snelwegen A50, A2 en A58. Bouwjaar 2016/2017. Inhoud woning ± 430 m3. Woonoppervlakte ± 112 m2 (exclusief berging). Perceelgrootte 132 m2.