Uw makelaar voor Son en Breugel e.o.
0499-472572
Terug naar aanbod

Honingbij 100 - Son en Breugel

Over de volle breedte uitgebouwde hoekwoning met berging. Luxe keuken en sanitair (2017). Inhoud woning ± 445 m3. Perceelgrootte 132 m2. Achtertuin op het zuiden. Privacy biedende ligging. Groene woonomgeving. Gelegen in nieuwbouwwijk "Sonniuspark".

Begane grond: Hal, toiletruimte voorzien van vrijdragend toilet met hoekfontein, vaste kast met opstelling HR combi-ketel (± 2017) en vloerverwarmingsunit, meterkast, trapopgang, over de volle breedte uitgebouwde en tuingerichte woonkamer met openslaande deuren naar tuin, klokthermostaat, trapkast, open keuken aan de voorzijde van de woning met MDF-keukenopstelling voorzien van inductie kookplaat, design schouw/afzuigkap, oven/stoomoven, koel-/vriescombinatie met 2½ laden vriesgedeelte, geïntegreerde vaatwasser op hoogte, grote laden, diverse kastjes, uittrekbaar pannenplateaus, r.v.s.-spoelbak, mengkraan en composieten werkblad.

1e verdieping: Overloop, ouder-slaapkamer (± 17 m2; mogelijkheid voor het creëren van 2 slaapkamers) , slaapkamer (± 4,36 x 2,60 m), geheel betegelde badkamer voorzien van inloopdouche met thermostaatkraan en regendouche, vrijdragend toilet, dubbele wastafel in meubel met grote laden, spiegelkast, handdoekenplankjes en design-radiator, via vaste trap naar tweede verdieping.

2e verdieping: Open zolderruimte (mogelijkheid voor het creëren van een extra kamer) met grote dakkapel voorzien van draai-/kierpraam, radiator, aansluiting voor wasmachine, mechanische ventilatie unit en bergruimte onder de schuine zijden van de kap.

Bijzonderheden: De woning is op de begane grond over de volle breedte 2,40 meter uitgebouwd. Openslaande deuren naar de tuin. Begane grond voorzien van vloerverwarming. Luxe keukeninrichting met Neff inbouw-apparatuur. Begane grond, 1e en 2e verdieping voorzien van laminaatvloeren. Badkamer met inloopdouche/regendouche. Wanden vezelbehang. HR-ketel (bouwjaar ± 2017). Goede isolatievoorzieningen. Een instapklare woning! Privacy biedende aangelegde achtertuin gesitueerd op het zuiden voorzien van sierbestrating, verlichting, buitenkraantje, putje, schuttingen en een poort naar achterliggende doodlopende straat met aansluitend parkeerplaatsen! Op de achterzijde van het perceel is een houten berging gesitueerd welke voorzien is van elektra en een kleine bergvliering. Fraaie ligging met uitzicht op groenvoorziening / speelveld. Voorzijde gelegen aan openbaar fietspad met Delfse stoep. Aan de achterzijde openbare doodlopende weg met aansluitend openbare parkeerplaatsen en groenstrook. In de directe nabijheid van groenvoorzieningen, speelveld, basisschool De Ruimte en sportaccommodaties. Nieuwbouwwijk Sonniuspark. Gunstige ligging t.o.v. snelwegen A50, A2 en A58. Bouwjaar 2016/2017. Inhoud woning ± 445 m3.