Uw makelaar voor Son en Breugel e.o.
0499-472572
Terug naar aanbod

Florencelaan 44 - Eindhoven

Semi-bungalow met garage. Slaapkamer en badkamer op de begane grond. Totale inhoud ± 500 m3. Fraaie patio-tuin gesitueerd op het zuiden. Perceelgrootte 211 m2. Woonwijk Heesterakker.

Begane grond woongedeelte: Hal, toilet met fontein, meterkast, trapopgang, speelse woonkamer (± 40 m2) voorzien van erker, trapkast, open keuken (± 8 m2) met kunststof keukeninrichting in hoekopstelling voorzien van keramische kookplaat, afzuigkap, combi-oven/magnetron met hetelucht, koelkast, dubbele r.v.s. spoelbak, mengkraan en kunststof werkblad, portaal/achterhal, bijkeuken met tegelvloer en aansluiting voor wasmachine.

Slaapkamer en badkamer begane grond: Via portaal: slaapkamer begane grond (± 16 m2), badkamer voorzien van kunststof ligbad, separate douche met thermostaatkraan en douchescherm, toilet, vaste wastafel in meubel met spiegelkast en verlichting.

1e verdieping: Overloop, slaapkamer (± 4,57 x 2,97 resp. 2,44 m) voorzien van rolluik, slaapkamer (± 4,57 x 2,59 m) met bergruimte onder de schuine zijde van de kap, 2e badkamer voorzien van douche, toilet, vaste wastafel en Velux dakraam, c.v.-ruimte met opstelling Nefit HR combi-ketel (± 2010).

Aanpandige garage voorzien van elektra, kleine bergvliering, loopdeur naar de tuin en kanteldeur voorzien van loopdeur naar de oprit.

Bijzonderheden: De hal, woonkamer, keuken en portaal zijn voorzien van een massief houten vloer. Speelse woonkamer. Oppervlakte living ± 48 m2. Slaapkamer met badkamer op de begane grond. Begane grond luxe binnen zonwering. Fraaie slaap-/werkkamers op de verdieping alsmede een 2e badkamer. Het schilderwerk aan de buitenzijde is uitgevoerd in 2015! Het pand is voorzien van dak-, spouw-, vloer- en glasisolatie. Semi-bungalow met speelse en praktische indeling! Fraaie privacy biedende patio-achtertuin gesitueerd op het zuiden en voorzien van vaste plantenbakken, sierbestrating, 3 waterornamenten, buitenkraan, putje en elektrisch bedienbare zonneluifel. De achtertuin is in 2013 opnieuw aangelegd. Voortuin (2015) voorzien van bestrating en vaste plantenbakken. Gelegen in de woonwijk Heesterakker; in de nabijheid van diverse voorzieningen en bushalte. Dommelvallei op loopafstand. Gunstige ligging t.o.v. de uitvalswegen. Bouwjaar 1993. Totale inhoud ± 500 m3. Perceelgrootte 211 m2.