Uw makelaar voor Son en Breugel e.o.
0499-472572
Terug naar aanbod

Evertsenlaan 22 - Son en Breugel

Woning van het type twee onder één kap met garage. Vernieuwd toilet / elektrische garagedeur. Totale inhoud ± 452 m3. Perceelgrootte ± 264 m2. Fraaie privacy biedende achtertuin op het zuiden.

Begane grond: Overdekte entree, hal, trapopgang met bordes, meterkast met vernieuwde groepenkast, geheel betegeld luxe toiletruimte voorzien van vrijdragend toilet met hoekfontein en inbouw-verlichting, doorzon-woonkamer, keuken met eenvoudig wit keukenblok voorzien van een r.v.s.-spoelbak, r.v.s.- werkblad, aansluiting wasmachine/vaatwasser en voorraadkast.

1e verdieping: Overloop, ouder-slaapkamer (± 4,64 x 3,73 m), slaapkamer (± 3,06 x 3,73 m) met aansluiting voor wastafel en deur naar balkon, slaapkamer (± 3,61 x 2,24 m), tot plafond betegelde badkamer voorzien van ligbad, toilet, vaste wastafel in meubel met lichtluifel, spiegel en design-radiator, via vaste trap naar tweede verdieping.

2e verdieping: Overloop, bergruimte onder de schuine zijde van de kap, c.v.-/bergruimte met aansluiting voor wasmachine en opstelling HR combi-ketel (± 2014), slaapkamer (± 5,73 x 3,73 m) met dakkapel over de volle breedte van de kamer.

Bijzonderheden: De keukeninrichting en het sanitair van de badkamer zijn uitgevoerd in een lichte kleurstelling, enige jaren geleden vernieuwd doch eenvoudig van uitvoering. Vernieuwde voordeur. Begane grond vrijdragend toilet. Woonkamer natuurstenen vensterbanken. De goten zijn enige jaren geleden vernieuwd. HR combi-ketel (± 2014). Elektrisch en op afstand bedienbare garagedeur (sectionaaldeur). De woning is voorzien van dak- en gedeeltelijk glasisolatie. Naast de woning is de garage gesitueerd welke voorzien is van elektra,  loopdeur naar de tuin en een op afstand elektrisch bedienbare garagedeur. Fraaie achtertuin (± 13 meter diep) gesitueerd op het zuiden en voorzien van sproeier en een terras met sierbestrating. De woning is gelegen aan een brede laan met parkeermogelijkheden en in de directe nabijheid van basisscholen, sportaccommodaties, winkelcentrum, bushalte en  speelvelden. Bouwjaar ± 1971. Totale inhoud ± 452 m3. Woonoppervlakte ± 120 m2 ± 17 m2 overige inpandige ruimte (garage). Perceelgrootte ± 264 m2. Project-notaris aan te wijzen door verkoper.