Uw makelaar voor Son en Breugel e.o.
0499-472572
Terug naar aanbod

De Koppele 637 - Eindhoven

3-kamer appartement met balkon op de 3e verdieping. Balkon gesitueerd op het westen. Berging op de begane grond. Oppervlakte appartement ± 88 m².

Algemeen gedeelte begane grond: Centrale entree met postkasten en bellentableau met videofoon, via schuifdeur centrale hal met 2 liften, trappenhuis.

Appartement 3e verdieping: Via galerij met meterkast: hal met videofoon-installatie, royale woonkamer van ± 39 m² met deur naar het balkon, keuken met MDF-keukeninrichting in hoekopstelling voorzien van kookplaat, r.v.s.-schouw / motorloze afzuigkap, oven, koel-/vriescombinatie (3 vriesladen), geïntegreerde vaatwasser (2020), r.v.s.-spoelbak, mengkraan en kunststof werkblad, bijkeuken met tegelvloer en aansluiting voor wasmachine, slaapkamer (± 4,23 x 2,82 m) met screen en deur naar balkon, slaapkamer (± 4,23 x 1,79 m) met screen, badkamer voorzien van douche met thermostaatkraan en douchescherm, vrijdragend toilet, vaste wastafel, wastafelkastje, grote spiegel, led inbouw-verlichting en design-plaatradiator.

Bijzonderheden: Ideaal appartement qua grootte in deze prijsklasse! Oorspronkelijk betreft het een 4-kamer appartement. Eén slaapkamer is bij de woonkamer getrokken waardoor er een woonkamer van 39 m² is ontstaan. Eventueel is de oorspronkelijke situatie terug te brengen (3 slaapkamers). Wandafwerking grotendeels structuurverf. Hal, woonkamer en slaapkamers voorzien van laminaatvloeren; keuken, bijkeuken en badkamer tegelvloer. Op het balkon voor het woonkamerraam is een groot elektrisch bedienbaar zonnescherm; de slaapkamerramen zijn voorzien van screens. Nagenoeg geheel isolerende beglazing. Videofooninstallatie (± 2020). Kozijnen aan de voor- en achterzijde in 2022 geschilderd. Bouwjaar 1968. Oppervlakte appartement ± 88 m². Servicekosten € 157,76 per maand + € 98,57 voorschot stookkosten.

Fraai balkon (± 8,82 x 1,26 m), gesitueerd op het westen, over de volle breedte van het appartement en voorzien van terrasvlonders en een elektrisch bedienbare zonneluifel. 

De inpandige grote berging (± 2,64 x 1,92 m) bevindt zich op de begane grond. 

Stadsdeel Woensel; wijk Vaartbroek. Groot parkeerterrein voor het appartementencomplex. De John F. Kennedylaan is voorzien van ZOAB-asfalt (fluisterasfalt) wat een geluidreducerende werking heeft. Prima verbinding naar het centrum en gunstige ligging ten opzichte van de uitvalswegen / snelwegen.