Uw makelaar voor Son en Breugel e.o.
0499-472572
Terug naar aanbod

De Bontstraat 62 - Son en Breugel

Royale tussenwoning met berging. Diepe en privacy biedende achtertuin op het zuiden. Perceelgrootte 189 m². Nabij het centrum van Son.

Begane grond: Hal, toilet met fontein, meterkast met 8 groepen + 3 fase, trapopgang, Z-vormige woonkamer (± 31 m²) met openhaard, trapkast, open keuken (± 7 m²) met eenvoudige kunststof keukeninrichting in hoekopstelling voorzien van elektrische kookplaat, afzuigkap, oven, koelkast, vaatwasser, spoelbak, werkblad met kunststof afwerking, barretje en deur naar de achtertuin.

1e verdieping: Overloop, ouder-slaapkamer (± 3,65 x 3,32 m), slaapkamer (± 4,99 x 2,45 m) met vaste wastafel en slaapkamer (± 3,21 x 3,14 m) met vaste wastafel, eenvoudige badkamer voorzien van douche met thermostaatkraan, toilet, vaste wastafel, radiator en aansluiting voor wasmachine, via vaste trap naar tweede verdieping.

2e verdieping: Voorzolder, berging met opstelling HR combi-ketel (± 2009), zolderkamer met vaste wastafel, bergruimte onder de schuine zijde van de kap, dakisolatie en dakraam.

Bijzonderheden: Speelse Z-vormige woonkamer. De kozijnen aan de achterzijde van de begane grond zijn vernieuwd door kunststof kozijnen met isolerende beglazing. Fraai uitzicht vanuit de woonkamer op de tuin. De kap op de 2e verdieping is deels geïsoleerd met glaswol. De dakpannen van de woning zijn in 2012 vernieuwd alsmede de goten. Koper dient rekening te houden met onderhouds- c.q. moderniseringskosten. Op de achterzijde van het perceel is een berging gesitueerd welke voorzien is van elektra en een vernieuwde bergingsdeur + kozijn. Tevens is er een achterom met een vernieuwde poort en kozijn. Privacy biedende bestrate achtertuin gesitueerd op het zuiden voorzien van buitenkraan en een buitenlamp. Achtertuin gesitueerd op het zuiden. De woning is gelegen in woonwijk "De Vloed". In de nabijheid bevinden zich een bushalte, basisschool en het centrum van Son. Bouwjaar ± 1969. Woonoppervlakte ± 119 m². Inhoud woning ± 405 m³ (exclusief berging). Perceelgrootte 189 m².