Uw makelaar voor Son en Breugel e.o.
0499-472572
Terug naar aanbod

Couperusstraat 2 - Son en Breugel

Over de volle breedte uitgebouwde luxe hoekwoning. Uitbouw op de begane grond en verdieping. Geheel verbouwd in 2013. Luxe keuken en sanitair (2013). Inhoud woning ± 665 m3!! Perceel woning 331 m2. Mogelijkheid voor aankoop garagebox (perceel 17 m2). Fraaie ligging in bosrijke woonwijk 't Harde Ven.

Begane grond: Hal met videofoon en glazen deur naar de woonkamer, bordestrap met r.v.s.-leuningen, luxe toiletruimte met vrijdragend toilet en fontein, grote uitgebouwde sfeervolle woonkamer (± 76 m2!) voorzien van diverse leefhoeken, design-kastenwand / t.v.-meubel bij de zithoek, schouw met elektrische haard (ter overname), grote raampartij, extra zijramen, lichtstraat en een loopdeur naar de tuin, open keuken met luxe MDF-keukeninrichting in hoekopstelling voorzien van inductie-kookplaat, afzuigkap (schouwmodel), combi-oven/magnetron, Amerikaanse koelkast met vriesdeel en ijsblokjesmachine, geïntegreerde vaatwasser, r.v.s.-spoelbak, mengkraan, natuurstenen werkblad en achterwand, bijkeuken/berging met vaste kasten en aansluiting wasmachine/droger, c.v.-ruimte met opstelling HR combi-ketel met apart opgestelde boiler (± 2013), meterkast met vernieuwde groepenkast.

1e verdieping: Overloop met lichtkoepel, vrijdragend toilet, ouder-slaapkamer (± 5,42 x 5,49 m) voorzien van grote inloop-kast, inbouw-verlichting, airco (ter overname), openslaande deuren naar platdak, slaapkamer (± 5,42 x 4,03 m) met 2 x vaste kast en wastafel in meubel, slaapkamer (± 16 m2) met wastafel in meubel en vast bureau met kasten, luxe badkamer (2013) voorzien van kunststof ligbad met thermostaatkraan, separate douche met sunshower, thermostaatkraan en douchewand, dubbele wastafel in meubel met 2 grote laden, spiegelkastjes, verlichting en design-radiator.

Bijzonderheden: De woning is over de volle breedte uitgebouwd zowel op de begane grond en 1e verdieping; inhoud woning ± 665 m3!! Oppervlakte living ± 87 m2 (woonkamer + keuken)! De begane grond is grotendeels voorzien van een PVC-vloer. Fraaie elektrische haard en luxe binnen-zonnewering (ter overname). De keukeninrichting is in 2013 vernieuwd en voorzien van uitgebreide inbouw-apparatuur (deels Miele). Afzonderlijke royale bijkeuken. Vernieuwde vensterbanken en radiatoren. Grote ouder-slaapkamer met inloopkast. Luxe sanitair; in 2013 zijn de badkamer en toiletten compleet vernieuwd. De woning is voorzien van dakisolatie en isolerende beglazing. Hardhouten kozijnen begane grond; eerste verdieping kunststof kozijnen met screens. De dakplaten van de woning zijn vernieuwd en er is dakisolatie aangebracht en nieuwe bitumineuze dakbedekking (2012). HR combi-ketel met separaat opgestelde boiler uit ± 2013. De gevels zijn opnieuw gevoegd en geïmpregneerd. Het betreft een zeer grote luxe verbouwde woning met een speelse indeling; alleen een bezichtiging geeft u een indruk van de grootte van deze woning en de bijzondere privacy biedende en bosrijke locatie! Privacy biedende achtertuin gesitueerd op het oosten en voorzien van water, elektra en een groot zwembad (± 6,50 x 3,20 m). Houten tuinhuis/berging (± 13 m2) voorzien van elektra, openslaande deuren naar overdekt terras en loop-deur naar de tuin. Overdekt terras (± 14 m2) voorzien van tegelvloer, buitenhaard (ter overname), elektrische screen en zonneluifel. Mogelijkheid voor het aankopen van een garagebox welke is gelegen aan de Van Lennepstraat (direct schuin achter de woning). De garage (± 5,10 x 3,00 m) is voorzien van openslaande deuren welke onderhoud behoeven. De bitumineuze dakbedekking en de boeiboorden zijn in ± 1998 vervangen. De woning is zeer fraai gelegen in een rustige en bosrijke woonomgeving. In de nabijheid bevinden zich diverse groenvoorzieningen/bossen, een bushalte, basisscholen, sport-accommodaties en het centrum van Son. Inhoud woning ± 665 m3!! Woonoppervlakte woning ± 200 m2!! Inhoud garage ±  50 m3. Oppervlakte garage ±  15 m2. Bouwjaar ± 1961, aanbouw 2013. Perceel woning 331 m2. Perceel garage 17 m2. Vraagprijs garage € 23.500,=  K.K. (in combinatie met de woning).