Uw makelaar voor Son en Breugel e.o.
0499-472572
Terug naar aanbod

Bijenlaan 14 A - Son en Breugel

Fraai gelegen recent opgeleverde tweekapper met berging. Inhoud woning ± 558 m3. Woonoppervlakte ± 146 m2. Bouwjaar 2018/2019. Perceelgrootte 230 m2. Uitzicht op parkeerterrein basisschool en voetbalvelden. Gelegen aan parallelweg van fraaie bomenlaan. Woonwijk Sonniuspark.

Begane grond: Hal, meterkast met uitgebreide groepenkast en glasvezelaansluiting, toiletruimte voorzien van vrijdragend toilet met fontein, keuken met wandkastopstelling (zwart ultramat) voorzien van hetelucht oven met magnetron, koel-/vriescombinatie, diverse plankjes en werkblad, kook-/spoeleiland voorzien van inductie kookplaat met geïntegreerde afzuigunit, geïntegreerde vaatwasser, r.v.s.-spoelbak, Quooker, dubbel r.v.s. stopcontact en composiet werkblad, fraaie L-vormige woonkamer voorzien van gasleiding en grondstopcontact t.b.v. gashaard, openslaande deuren naar de tuin, trapkast en afgesloten trapopgang naar de verdieping.

1e verdieping: Overloop, separate toiletruimte met vrijdragend, ouder-slaapkamer (± 5,40 x 2,90 m), slaapkamer (± 3,60 x 2,71 m), slaapkamer (± 2,60 x 2,50 m), geheel betegelde badkamer voorzien van douche met aflopende douchevloer, draingoot, thermostaatkraan en handdouche, vaste wastafel en designradiator, via vaste trap naar tweede verdieping.

2e verdieping: Open zolderruimte met de mogelijkheid voor het creëren van een extra kamer, opstelling HR combi-ketel (± 2019), mechanische ventilatie unit, verdeler van de zonnepanelen, aansluiting voor wasmachine, zijraam en dakkapel.

Bijzonderheden: De woning is eind april 2019 opgeleverd en nog niet bewoond geweest. De kans als u altijd al een nieuwe woning heeft willen hebben doch niet zo lang wilt wachten qua bouwtijd! Het betreft een breedte woning; de keuken/woonkamer ligt aan de achterzijde over de volle breedte van het perceel (zij-uitbouw) waardoor een fraaie leefruimte ontstaat met veel licht inval en contact met de achtertuin. Luxe keuken met kook-/spoeleiland. Begane grond vloerverwarming. Living van ± 59 m2! Ouder-slaapkamer over de volle breedte van de woning. Hardhouten kozijnen en keramische dakpannen. De woning is gebouwd met dak-, spouw-, vloer- en HR++ glasisolatie. Diverse zonnepanelen. EPC 0,4 -> Energielabel A. Koper betaalt 2 % overdrachtsbelasting in de kosten koper; een eventueel voordeel in de overdrachtsbelasting komt toe aan de verkoper. Op de achterzijde van het perceel is een houten berging gesitueerd (± 3,15 x 2,33 m) voorzien van elektra. Achtertuin met terras, buitenkraan, putje, elektra, hekwerk aan de achterzijde en poort naar achterliggend voetpad. Voortuin met daarin 2 parkeerplaatsen op eigen terrein. Fraai gelegen aan de parallelweg van de boomrijke Bijenlaan. Ruim opgezette en groene woonwijk Sonniuspark. Vrije uitkijk aan de voorzijde op parkeerterrein en sportvelden. Kindvriendelijke en groene woonwijk Sonniuspark. Gunstige ligging ten opzichte van een basisschool, sportaccommodaties, speelvoorzieningen, Het Dommeldal, bossen en de snelwegen (A50, A2 en A58). Bouwjaar ± 2018/2019. Woonoppervlakte ± 146 m2. Inhoud woning ± 558 m3. Perceelgrootte 230 m2.