Uw makelaar voor Son en Breugel e.o.
0499-472572
Terug naar aanbod

17 Septemberplein 41 - Son en Breugel

Drie-kamer appartement op de 3e verdieping met uitgebouwde serre dakterras/balkon (± 15 m2). Berging + parkeerplaats in de parkeerkelder. Uitzicht op 17 Septemberplein. Centrum van Son.

Algemeen gedeelte begane grond: Centrale entree met brievenbussen en beltableau voorzien van videofoon, centrale hal met toegang tot lift / trappenhal.

Algemeen gedeelte 1e verdieping: Galerij voor de appartementen met 3 aparte ingangen. Hal met trappen en lift naar verdiepingen.

Appartement 3e verdieping: L-vormige hal, meterkast met groepenkast, glasvezel aansluiting en CAI-aansluiting, toiletruimte met vrijdragend toilet en fontein, wasruimte / technische ruimte / berging voorzien van aansluiting voor wasmachine, HR combi-ketel en mechanische ventilatie unit, fraaie woonkamer met videofoon-installatie en uitbouwde serrewand met veel glas en schuifpui naar dakterras, open keuken met kunststof keukeninrichting in hoekopstelling voorzien van inductie kookplaat, afzuigkap, combi-oven/magnetron, koelkast, geïntegreerde vaatwasser, 1½ r.v.s.-spoelbak, mengkraan, carrouselkast en natuurstenen werkblad.

Appartement 3e verdieping: Via hal: ouder-slaapkamer (± 4,34 x 4,06 m) voorzien van 2 keer 2 openslaande deuren met draai-/kiepmogelijkheid, tweede slaapkamer (± 4,37 x 2,57 m) voorzien van 2 openslaande deuren met draai-/kiepmogelijkheid, badkamer voorzien van inloop-douche met thermostaatkraan, vaste wastafel in meubel met spiegel en lichtluifel, design-radiator.  

Bijzonderheden: Het betreft een fraai appartement op de 3e verdieping. Fraaie living met aangebouwde serre / glaswand als onderdeel van de woonkamer. De hal, woonkamer, keuken en slaapkamers zijn voorzien van een Tarkett lamel-parketvloer. Luxe keukeninrichting! Schuifpui voorzien van horren. Slaapkamers voorzien van elektrisch bedienbare screens. Spachtelputz wandafwerking. Videofoon-installatie. Glasvezel aanwezig. HR combi-ketel. Airco-unit (2 jaar oud). Dak-, spouw-, vloer- en glasisolatie. Dakterras / balkon van ± 15 m2 met buitenkraantje en opstelling airco-unit. In de kelder/souterrain bevindt zich de berging (± 2,77 x 2,47 m) welke voorzien is van elektra. In de parkeerkelder is tevens een gezamenlijke fietsenstalling. Eigen parkeerplaats in de parkeerkelder met gunstige in- en uitrijmogelijkheid. Het appartementencomplex is gelegen aan het 17 Septemberplein; centrum van Son. Winkels en voorzieningen op loopafstand. Bouwjaar 2006/2007. Oppervlakte appartement ± 94 m2 (excl. dakterras). Servicekosten € 174,85 per maand.